За сите оние кои планираат да се преселат во Скопје, гледајте и размислете уште еднаш

Ова е улицата кај Рамстор, најомразената улица на секој скопски возач!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.