За сите што сакаат песна од душа

Пеењето е од срце, но останатите органи, како на пример ушите не се обожаватели…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.