За сите што сакаат зелка салата, а ги мрзи сами да си направат

Во денешно време сè може да се купи, а како е направено, ретко кој се прашува.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!