За Валентин секогаш треба да се има план Б

Дечкото ја купува стандардната опрема за Валентин, но и нешто плус… „План Б“ пилули кои ја спречуваат несаканата бременост после водење љубов без заштита, мора да си подготвен на сѐ, зарем не?