За волку планиснски чај во кесички ќе треба дебело да платите, а бабава го продава на улица за 100 денари, само цветови

Автор: l_waesleth

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.