Забава на планината Јабланица: Неверојатно видео покажува како три мечки уживаат во природата низ игра

Македонија изобилува со волшебна природа и со прекрасни диви животни кои ја надополнуваат и красат. Но како изгледа нивното секојдневие?

Благодарение на фото замки поставени од “Wild and Hunting” од Лабуништа ја имаме таа чест и можност да ги видиме овие прекрасни животни во нивното природно живеалиште. Мечките како и луѓето овие денови го искористуваат своето „слободно време“ да се дружат во шумата и да се забавуваат.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.