Забавата за мажот завршува тогаш кога неговата жена ќе реши така

Па тој нека игра колку сака, кога жена му не го пушта :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.