Забеганиот смислил јака финта како да зафркава мажи на видео чет

Ги чека да им се разбуди фантазијата и да почнат за зборуваат глупости, а потоа ладен туш :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.