Загатка: Одберете 3 топчиња и ставете ги во означените кругови, за збирот да им биде точно 30!

Само помалку од 1% луѓе успеале да ја решат загатката! Ако успеете да ја решите не кажувајте, туку предизвикајте ги пријателите!