Зајачињата што сакале да имаат бебе (виц)

Две зајачиња сакале да си имаат бебе. Долги години пробувале, пробувале, секој ден, но никако не успевале. Се чуделе се чуделе што да прават, па на крај отишле на доктор и си го кажале проблемот.
Докторот ги погледнал и им рекол:
– А бе, момци…