Замисли се будиш од кревет и сфаќаш дека си на отворено море и немаш поим како

Ваква работа може да ти направат само другарите, а камерата ја оставиле за после да фаќаат сеир :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.