Започна бербата на јаболка во Преспа, но за жал, тоа изгледа вака!

Според некои жители на регионот, се работи за следново: 80% од родот е уништен од град, па вака побрзо ги собираат јаболката за втора класа.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.