Запознајте ја Ана Марија, најзгодната моторџика во Скопје

Ана Марија Таневска е прекрасна русокоса која за себе вели дека е зависничка од адреналин и веќе со години вози мотори.

Ана Марија е од Скопје и има 23 години, таа на својот инстаграм профил, на кој има 20.000 следбеници, редовно објавува фотографии од разни модели на мотори и вели дека покрај моторите, втора љубов и се фитнесот и модата.