Запознајте се со убавините на европските планини, благодарение на овој фотограф

Карол Ниенартович е полски фотограф кој е специјализиран за планинска фотографија. Со години чекори по патеките во потрага по идеални сцени. Карол ја споделува својата работа на Инстаграм, каде има над 46 илјади претплатници. Предлагаме да погледнете избор на прекрасни фотографии од планини направени во различни земји во Европа.