Запознавање преку интернет (виц)

– Здраво! Сакаш ли да се запознаеме?
– Ајде!
– Тони. 28 г. , 25 см.
– Леле, кутриот! Многу си низок бе! Ооо… ааа… мило ми е, мило ми е!