Засекогаш во пријателска зона: Детево уште долго време нема да излезе од таму со ваков начин на размислување

Интернет фановите на двајцата им поставуваат прашања, а едно од прашањата е „Со запалено или со изгаснато светло?“. Детето не сфати за што станува збор, па почна да објаснува дека со запалено светло очите не те болеле толку од мониторот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.