Застрашувачката сила на природата: Надојдена река носи цела семејна куќа во Индија

Времето понекогаш може да биде прилично брутално во одредени делови на Индија. Последниве денови, на пример, имаа прилично обилни врнежи на југот на земјата, а ова видео покажува колку непредвидливи се условите за живот таму.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!