Затвореникот го пуштиле порано дома поради пандемијата, па најблиските го дочекаа со прослава со пукање

Инцидентот се случи во Јордан и ве предупредуваме за жестока содржина!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!