Затвореникот си заработи многу денови бесплатно сместување, со 3 оброци на ден, откако се степа со чуварот

Без некоја поголема причина, затвореникот избувна и почна да го удира чуварот. Вакви нервозни типови и треба да се наградуваат со екстра престој.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!