„Здраво жено, јас сум сам, се сончам и многу ми е досадно“, но мажот зборави на еден важен детаљ

Можеби жената и ќе му поверува откако ќе ја погледне оваа видео порака.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.