Земи го за 500! Човекот си направи добра можност за продажба, иако продавницата не е негова

Ценкањето е мајка на пазарењето, но треба да внимавате да не добиете ќотек од сопственикот на продавницата!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.