Жена го фати мажот како „импресионира“ своја пријателка на интернет, но гледајте до крај

Еве зошто не треба да верувате на сѐ што ќе видите на интернет, сопругата веќе во старт знае дека не е така како што изгледа, барем делумно.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.