Жена му мие садови, а тој ѝ прави финта со Кока Кола и Ментос

Баш е „ментос“ типот, а ова е моментот кога и неговата жена го сфати тоа :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.