Жена намерно сака да зарази други луѓе со вирусот во лифтот

Верувале или не постојат и вакви психопати.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!