Жена одлучи да го тестира чувството за вкус на својата пријателка

Пријателката не очекуваше дека дегустацијата ќе биде толку „интимна“.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.