Жена вели дека на камера го фатила моментот кога нејзината мртва мачка ја посетила точно една година по смртта

Жена од Свиндон, Англија сподели видео во кое вели дека се гледа како нејзината мачка Блекџек ја посетила точно една година по нејзината смрт. Луѓето одговорија со милиони објаснувања зошто се случило тоа.

Меѓу можните причини беа теоријата „залутано ќебе“, хипотеза за контраст на камерата и просторијата. На вас како ви изгледа?

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.