Жена во казино (виц)

Една жена оди во казино во Лас Вегас, игра рулет со многу луѓе на маса, но не и оди. И остануваат само последните 50 долари.
– Што да правам сега?! – размислува гласно таа.
Мажот до неа ја советува да ги стави парите на бројката од своите години и станува од масата. По една минута гледа како околу масата на која играше жената се прави голема гужва.
Љубопитен оди да види колку пари добила жената, а кога стигнува гледа жената лежи долу во несвест.
– Што се случи? – прашува мажот.
Крупието одговара:
– Не знам господине. Дамата ги стави сите пари на 29, а се падна 36 и наеднаш таа се онесвести.