Жената доби дојава дека сопругот е со швалерката на бензинска

Но, сценариото е како од шпанска серија и швалерката добро се снајде за приказната да има „среќен крај“.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.