Жената ги фати мажот и швалерката на дело во автомобилот, но дури на крај вистината излезе на виделина

Некој ѝ кажал на жената што се случува зад затемнетите стакла на автомобилот, па таа ја зела палката за да го расветли случајот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.