Жената го фатила мажот со секретарката (виц)

Разговараат две жени:
– Го фатив пред некој ден сопругот како ме изневерува со неговата секретарка. Каков скандал сум му направила, леле, леле. Вчера ми се извинуваше цел ден, ми купи цвеќе, златни обетки…
– Дали му рече да ја отпушти?
– Не, ми треба и нараквица и прстен за да ми се комплет со обетките…