Жената го однесе својот автомобил на прошетка и некако не му се одеше дома

Поради ваквите дами постојат стереотипи за жените и автомобилите…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.