Жената го пратила по вијагра (виц)

Жената ме прати до аптеката и ми вели:
– Оди земи од тие таблетите што помагаат за ерекција!
Не можам да ви го опишам изразот на нејзиното лице, кога се вратив дома со таблети за слабеење.
П.С. Кога ќе ме пуштат од ортопедија, ќе си барам стан.