Жената го загубила клучот од автомобилот (виц)

– Ало тато, го загубив клучот од автомобилот, што да правам?!
– Му ѕвонеше ли на мажот ти?
– Ѕвонев, ама не крева…
– Резервниот каде ти е?
– Не знам… и тој не крева!