Жената и навигацијата во автомобилот (виц)

Жената му се јавува на мажот:
– Ало мажу, да не си ми ја чепкал нешто навигацијата во колата?
– Пааа да, проверував колкаво е растојанието од Скопје до Белград.
– Е па фала многу. На српската граница сум.