Жената ја донеле во црква затоа што ја опседнал ѓаволот

Попот наводно го реши проблемот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!