Жената ја фати љубомора што девојката ги почести мажите на стадионот со убавината на своите „портокали“ и забавата започна

На ниту еден од напалените Американци на стадионот не му пречеше непристојното однесување на девојката, напротив, жената која се побуни за малку и ќотек ќе јадеше.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.