Жената ја нападна глушец, на начин каков што не сте виделе до сега!

Ако до сега не се плашевте од глувци, после ова видео сè ќе се смени.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.