Женaта му фрла на ќелавиот пинг понг топчиња и ако ги насочи во стаклената чинија, ќе добие 5 долари од топче

Кога жена ти е претерано дарежлива, мораш да знаеш дека има нешто во позадина. Тоа лекција број 1 во брачниот живот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.