Жената му спремаше жешка сцена на мажот, но влезе синот

Мама веднаш го смени сценариото, а и кутриот тато мораше да се придружи.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.