Жената направила сообраќајка со Масерати (виц)

Жената му се јавува на мажот:
– Драги, имаш сериозен проблем!
– Што се случило?!
– Удрив со колата во едно “Масерати”. Му предложив на сопственикот да му платам во натура, тој се согласи.
– Тоа не е мој проблем туку твој!!!
– Не драги, твој проблем е. Сопственикот е геј…