Жената не може да сфати како да ја затвори вратата

Мажот ја затвора без грешка а нејзе никако да ѝ успее. Да не има некој позади вратата па да ѝ прават финта или едноставно треба за нијанска посилно да ја тресне?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.