Жената отишла во аптека по лекови за мажот (виц)

Жена влегува во аптека и прашува:
– Кажете ми ве молам, од колку милиграми Дијазепам треба да му земам на мажот ми?
– Каква му е дијагнозата?
– Си купив чевли од 7000 денари…