Жената покажа голема доза на дрскост кон полицаецот, а тој не изгледа како толерантен тип

За секоја акција има и реакција.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!