Жената поставила скриена камера за да го докаже семејното насилство што го трпи од мажот

Семејно насилство е кривично дело за кое казната е затвор, а на дебилов не му бега некоја година заради ова видео.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!