Жената се бунеше во сендвичарата и на крај доби само нешто „екстра“

Вработениот ги послужи и дамата која се бунаше и онаа која снимаше.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!