Жената виде вирче на патот, па посака да се врати во детството, НО…

Тогаш не била толку габаритна и полесно одржувала рамнотежа.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.