Жената збесна затоа што мајката не му ставила маска на детето во продавница, но има силна причина за тоа

Покрај навредите што ѝ ги упати на мајката, детето невино рече „Јас сум само дете“, а жената пред нервен слом му одговори:
„Затоа мајка ти требало да те научи!“. Потоа ѝ се обрати на мајката со зборовите: „Поради таквите како тебе, моето дете сега нема татко!“