Жената живее заедно со милион бубашваби, а професионалецот дошол со едно спрејче да ги ништи

Доклку ги мразите црните, брзи инсекти што во последно време го окупираа Скопје, не е препорачливо да гледате!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!