Жените со еден гест покажаа кој е главен по дома

Само еднаш да им ги погледнат мажите и сите ќе сфатат.

 

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.