Жестоко: Блокада на улица поради штрајк е тешко изводливо во Русија, затоа што добро знаеме какви се возачите таму

Луѓето сакаа да го изразат своето незадоволство преку блокирање на улица, но во погрешна земја :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!